Algemene Voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden goed door. Mocht je na het lezen nog vragen hebben? Stuur mij dan een e-mail: studiobillie@outlook.com


De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die je plaatst bij Studio Billie.
 
Studio Billie behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Studio Billie  is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 78453399
 
1.Totstandkoming van de overeenkomst

De (koop)overeenkomst komt tot stand als een klant een bestelling bij kiem atelier plaatst en deze bestelling door Studio Billie wordt bevestigd.

2. Productie en kwaliteit van de producten
Alle producten in de webshop zijn handgemaakt. Het kan zijn dat het werkelijke product er in het echt iets anders uit ziet dan op het beeldscherm, omdat elk beeldscherm andere instellingen heeft. 

 

3. Prijzen

Alle prijzen van de getoonde artikelen zijn exclusief verzendkosten.
Studio Billie. behoudt het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

4. Verzendkosten

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper.

Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden werk of andere onjuistheden, neem dan zo snel mogelijk contact op via studiobillie@outlook.com.

Voor het verzenden van de bestelling gelden standaardtarieven. 

 

5. Betaling

Op de site betaal je via Mollie. 

6. Levering

Studio Billie verstuurt pakketten met PostNL. 

Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij aan de slag met jouw bestelling. De levertijd is ongeveer twee weken. De bezorgtijd is afhankelijk van PostNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres.

Mocht je bestelling bij ons retour komen, omdat PostNL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door Studio Billie te laten verzenden.

7. Retourneren

Je hebt acht dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken en/of beoordelen. De acht dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling. Indien het werk niet aan de wensen voldoet kunnen de artikel(en) binnen 8 dagen geretourneerd worden. 

Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat is. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Studio Billie het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. De retourartikelen moeten voldoende gefrankeerd zijn.

Studio Billie behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 8 dagen door de klant zijn teruggestuurd.


Voordat je een artikel retour zendt, breng je Studio Billie hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar studiobillie@outlook.com. Na een reactie van Studio Billie kun je de artikelen retour sturen. Studio Billie betaalt binnen 8 dagen na ontvangst van de artikelen het bedrag terug.

Bij het ruilen van een artikel zijn de retourkosten voor de klant.

8. Privacyverklaring

Studio Billie verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

9. Klachten

Studio Billie wil graag dat mensen blij zijn met het gekochte producten. Mocht je een klacht hebben, stuur dan een e-mail naar studiobillie@outlook.com.   


Wij zullen dan samen op zoek gaan naar een juiste oplossing.

© 2022 Studio Billie

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming is het kopiëren van teksten, foto’s, artikelen of andere items op deze website verboden. Studio Billie is de auteursrechthebbende.